- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdan održao lekciju Deniju – sa šest trojki slomio otpor protivnika /video/

© AP Photo / John BazemoreBogdan Bogdanović i Deni Avdija – Atlanta - Vašington
Bogdan Bogdanović i Deni Avdija – Atlanta - Vašington - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2022
Pratite nas
Košarkaši Atlante Hoks pobedili su Vašington Vizardse 118:103, u utakmici u kojoj je Bogdan Bogdanović nastavio sa dobrim šuterskim izdanjima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bogdanović od Ol-star pauze igra na elitnom nivou, beleži oko 18 poena, uz četiri skoka i tri asistencije, i na utakmici protiv Vizardsa bio je na tom nivou.
Bogdan, sada već po pravilu, odigrao je odlično u poslednjoj četvrtini u kojoj je sa tri trojke imao veliku ulogu u lomljenju otpora ekipe iz prestonice SAD.
Dve od tri trojke u ovom periodu bile su preko Denija Avdije, sina proslavljenog srpskog igrača Zufera Avdije, koji tek treba da se dokaže u najjačoj ligi na svetu.
Bogdanović je na terenu proveo 28 minuta, a meč je završio sa 18 poena, dva skoka i četiri asistencije, uz 6/9 za tri poena.
Bogdan nije poentirao iz reketa, svi koševi su mu bili van linije 7,24, što pokazuje da je dobro šuterski raspoložen pred najvažnije mečeve u sezoni.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Trej Jang sa 30 poena i 11 asistencija, Galinari je postigao 26, dok je Kapela ubacio 19.
Kod Vašingtona bolji od ostalih bio je Kristaps Porzingis sa 26 poena, 18 skokova i četiri asistencije.
Atlanta, na dve utakmice do kraja, nalazi se na devetom mestu sa skorom 42/38, isto koliko ima i osmoplasirani Bruklin, dok sedmi Klivlend ima pobedu više.
Hoksi su obezbedili plasman u plej-in, a da li će i u plej-of reći će nam turnir na kom učestvuju timovi od sedmog do desetog mesta.

NBA, rezultati:

Detroit – Dalas 113:131
Njujork – Bruklin 98:110
Atlanta – Vašington 118:103
Čikago – Boston 94:117
Juta – Oklahoma 137:101
LA Klipers – Finiks Sans 113:109
Standings provided by SofaScore LiveScore
Kako je Popovič zaustavio Jokića? /video/
Sunovrat „kralja“ Džejmsa i Lejkersa kakav nikada nije viđen
Bogdanović može i sa jedne noge – odličan u porazu Atlante /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala