- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

U Ulcinju nema promjene mandata posle ponovljenog glasanja

© Flickr / AndreyUlcinj Crna Gora
Ulcinj Crna Gora - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2022
Pratite nas
Nakon ponovljenog glasanja na biračkom mjestu broj pet u Ulcinju, nije došlo do promjene broja mandata, saznaju Vijesti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prema nezvaničnim rezultatima, koalicija Demokratske unije Albanaca (DUA) i Demokratskog saveza u Crnoj Gori (DSCG) dobila je 207 glasova, koalicija „Za novi početak“ koju predvodi Građanski pokret URA 204 glasa, Forca 76, Demokratska Crna Gora šest, a koalicija Demokratske partije socijalista (DPS) i Bošnjačke stranke (BS) dva glasa.
Nevažećih je bilo šest listića.
To znači da broj mandata, koji su osvojeni 27. marta ostaje isti.
Koalicija „Za novi početak“ tada je osvojila 14 mandata, lista koalicije DPS i Bošnjačke stranke šest mandata, koliko je osvojila i koalicija DUA i DCSG, Forca je osvojila pet mandata, a Demokratska Crna Gora dva mandata.
Do zatvaranja biračkog mjesta broj pet pravo glasa iskoristilo je 64,9 odsto od ukupno upisanih, odnosno njih 501.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala