- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nedović stao u odbranu Srbije – Tviter mu ugasio profil? /foto/

© Sputnik / Aleksandr Galьperin / Uđi u bazu fotografijaNemanja Nedović i Bili Beron – detalj sa utakmice Zenit - Panatinaikos
Nemanja Nedović i Bili Beron – detalj sa utakmice Zenit - Panatinaikos - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2022
Pratite nas
Nemanja Nedović, srpski košarkaš koji igra za Panatinaikos, ne postoji više na društvenoj mreži Tviter, pošto mu je ugašen nalog – verovatno zbog toga što se raspravljao sa navijačima povodom zastave NATO u Kaunasu na utakmici Žalgiris – Crvena zvezda.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kada ukucate Nemanja Nedović na Tviteru izađe vam njegov profil, ali kada kliknete da vidite šta je pisao i objavljivao, jasno piše – „ovaj nalog ne postoji“.
© Foto : Skrinšot - TviterUgašen profil Nemanje Nedovića na Tviteru
Ugašen profil Nemanje Nedovića na Tviteru - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2022
Ugašen profil Nemanje Nedovića na Tviteru
Nedović je prethodnih dana stao u odbranu Srbije pozvavši Evroligu da reaguje na NATO zastavu na utakmici Žalgiris – Crvena zvezda.
Evroligo, nema potrebe za ovakvim stvarima u košarkaškim dvoranama“, napisao je Nedović.
Na taj tvit odmah se nakačila i druga strana, oni koji nemaju problem sa takvim postupkom, te Nedović nije želeo da se zaustavi u objašnjavanju situacije.
„Svi znamo zašto su oni držali tu zastavu u sali gde je gostovao tim iz Srbije. Kada sam tamo igrao sa Panatinaikosom takve zastave nisam video. I da, pokušaj da pametuješ, ali ću ti reći koliko si glup, bez uvrede“, istakao je Nedović.
Srpski košarkaš pričao je o istini, činjenicama, a znamo da to boli. Potvrdu toga dobili smo u utorak u večernjim satima kada je Nemanji ugašen profil, verovatno jer mu je na stotine, a možda i hiljade ljudi prijavilo profil.
Postoji šansa da je i Nedović sâm ugasio profil, zbog toksične atmosfere na ovoj mreži, ali to je malo verovatno jer je bio konstantno aktivan.
Srpski košarkaš na udaru „ukrajinofila“ – zbog zastave NATO /foto/
Nedović pozvao Evroligu da reaguje zbog NATO zastave u Kaunasu /foto/
Nedović: Nemojte slepo verovati
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala