- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sunovrat „kralja“ Džejmsa i Lejkersa kakav nikada nije viđen

© AP Photo / Ashley LandisAmerički košarkaš Lebron Džejms u dresu LA Lejkersa
Američki košarkaš Lebron Džejms u dresu LA Lejkersa - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2022
Pratite nas
Los Anđeles Lejkersi prva su ekipa koja nije obezbedila plasman u plej-of, a da je pre sezone bila među dva glavna favorita za osvajanje titule.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Porazom od Finiks Sansa, i pobedom Sparsa protiv Nagetsa, Lejkersi su izgubili matematičke šanse za deseto mesto koje vodi na plej-in turnir.
Lejkersi ne da nisu obezbedili plej-of, već nesu uspeli ni da se domognu desetog mesta koje daje šansu da se dođe do najboljih osam preko plej-ina – novog sistema koji je uveden 2020. godine.
Plej-in omogućava timovima koji su ligaški deo završile na devetom ili desetom mestu da dođu do plej-ofa, tako što bi ostvarili dve pobede na turniru na kom učestvuju timovi od sedme do desete pozicije.
Od tog posla nema ništa, Lejkersi će sezonu završiti na jedanaestoj poziciji, čime će postati prva ekipa kojoj je projektovana titula, a da nije ušla u plej-of.
Od sezone 1984/85. prave se projekcije, biraju se favoriti pre sezone i nikada se nije desilo da neka ekipa, koja bude proglašen za top 2 favorita, ne uđe u plej-of.
Lejkersi su prvi.
Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Žalgirisa zbog vređanja Srbije
Nedović stao u odbranu Srbije – Tviter mu ugasio profil? /foto/
Bogdanović može i sa jedne noge – odličan u porazu Atlante /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala