Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vjosa Osmani optužuje Evropsku uniju: Pristrasna je prema Srbiji

© Tanjug / AP/STRVjosa Osmani
Vjosa Osmani - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
Pratite nas
Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani iznela je oštre optužbe na račun Evropske unije, rekavši da je tokom procesa dijaloga, prošle godine, EU pokazala pristrasnost prema Srbiji, piše Gazeta ekspres.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

"Verujem Evropskoj uniji kao posredniku, ali EU je u poslednjih godinu dana u mnogo slučajeva pokazala pristrasnost prema Srbiji. Ima slučajeva kada su izašli u susret Vučiću i ima slučajeva da Kosovo nije tretirano kao ravnopravna strana", rekla je Osmani.
Osmani je rekla da se takva praksa mora promeniti da ne bi bio narušen kredibilitet dijaloga i Evropske unije.
"Naš stalni zahtev je da se tako nešto promeni, ako se ne promeni onda je narušen kredibilitet procesa dijaloga, narušen je kredibilitet EU", rekla je Osmani za ATV, prenela je Gazeta ekspres.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala