- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kako izgleda govorna kultura i komunikacija u tehnološko doba? | Tehnogram

CC0 / pixabay / Emotikoni
Emotikoni - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
Pratite nas
Gosti novog izdanja emisije „Tehnogram“ su Slobodan Roksandić i Marko Milovanović iz Instituta za edukaciju javnog nastupa - “Main point”
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kakva je komunikacija moguća u svetu u kome dominira tehnologija? Emotikoni - likovni i grafički prikazi ljudskog lica kojim se izražavaju osećanja su svuda oko nas dok se komunikacija sve više vrši putem telefona i poruka. Kako komunicirati u takvim okolnostima i ostvariti kontakt sa sagovornikom čak i zavreme onlajn sastanka? Šta nas može izdvojiti od drugih, je li bitnije šta kažemo ili kako nešto kažemo? Koliko je i zašto način govora bitan? Je li govor odnosno kontrola sopstvene dikcije, tonaliteta i gestikulacije zaista vredno kao učenje jednog novog jezika?
O ovoj temi u emisiji Tehnogram govore Slobodan Roksandić i Marko Milovanović iz Instituta za edukaciju javnog nastupa - “Main point”.
Tehnogram“ je emisija portala i radija Sputnjik koju vodi Marko Nikolić. Teme se tiču novih tehnologija, inovacija u različitim oblastima i uspešnih biznis modela. Emituje se svakog drugog utorka u 21.00.
Kako izgleda govorna kultura i komunikacija u tehnološko doba? | Tehnogram
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala