- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Peskov najavio: Biće proslave Dana pobede

© Fotohost-agentstvo / Uđi u bazu fotografijaLovci MiG29 i Su-30SM akrobatskih grupa "Ruski vitezovi" i "Striži" na Paradi pobede u Moskvi povodom 75. godina pobede u Drugom svetskom ratu
Lovci MiG29 i Su-30SM akrobatskih grupa Ruski vitezovi i Striži na Paradi pobede u Moskvi povodom 75. godina pobede u Drugom svetskom ratu - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
Pratite nas
Proslava Dana pobede 9. maja će biti organizovana kao i do sada, s obzirom da je to sveti praznik za našu zemlju, a sastav učesnika na paradi na Crvenom trgu će odrediti Ministarstvo odbrane Rusije, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Proslavu ćemo organizovati tako kako smo i ranije radili. To je najsvetiji praznik u našoj zemlji, on je bio i biće sveti praznik za sve“, rekao je Peskov odgovarajući na pitanja novinara o planu za proslavu 9. maja.
Prema njegovim rečima, Kremlju za sada nije poznat sastav učesnika parade na Crvenom trgu i spisak će odrediti Ministarstvo odbrane, koje će pravovremeno dati informaciju. Na ovaj način je Peskov odgovorio na pitanje da li će na paradi učestvovati vojnici iz Donjecke i Luganske Narodne Republike i „nova ruska vojska sa fronta“.
Vojnik na paradi u čast 76. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2021
Spektakularni prizori sa parade u Moskvi: I ove godine ostavila svet bez daha /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala