- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Medvedev: Saopštenja o ubistvima u Buči i bombardovanju porodilišta u Marijupolju su lažna

© Sputnik / Юliя Zыrяnova / Uđi u bazu fotografijaZamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
Pratite nas
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev nazvao je snimke sa ubijenim civilima iz Buče i informaciju o bombardovanju porodilišta u Marijupolju lažnim, koji se „kuvaju“ za novac različitih PR agencija i nevladinih organizacija sa Zapada.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Privid Kijeva“ i slika aviona su preuzeti iz kompjuterske igrice. Dron koji je pogođen konzervom krastavčića. ‘Poginuli heroji’ koji su se predali ruskom vojnom brodu. Porodilište u Marijupolju, sada – Buča. Šta im je zajedničko? To su laži, koje su sazrele u ciničnoj mašti ukrajinske propagande. Brojne PR agencije i ‘fabrike trolova’ koje su kontrolisale zapadne vlade i njihove ’ručne’ nevladine organizacije, pripremaju ih za veliki novac“, napisao je Medvedev.
On je naveo i da „dubokog ukrajinstva“ nikada nije bilo u istoriji, to je jedna velika laž i dodao da se ovaj fenomen nikada nije dogodio u istoriji, pa i sada ne postoji.

Ukrajinska provokacija u Buči

Ranije su ukrajinske vlasti i mediji objavili video snimak koji je navodno snimljen u gradu Buča u Kijevskoj oblasti, gde na putu leže tela poginulih. Korisnici interneta primetili su da „leševi“ navodno mrdaju rukama i sklanjaju se kako ne bi pali pod točkove vojnih vozila. Takođe se u retrovizoru jednog vozila može se videti kako jedan od „poginulih“ ustaje čim je automobil prošao pored njega.
Ministarstvo odbrane Rusije demantovalo je optužbe kijevskog režima o navodnom ubistvu civila u naselju Buča u Kijevskoj oblasti, nazvavši fotografije i video-snimke iz Buče još jednim izrežiranim događajem kijevskog režima za zapadne medije.
Zastava Ruske Federacije na ruskoj ambasadi u Vašingtonu - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
RUSIJA
„Vrhunac laži i cinizma“: Ruski ambasador otkriva cilj provokacije u Buči

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala