- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Bisera Turković pisala svetskim zvaničnicima: Za sve je kriva Srpska

© AFP 2023 / KAY NIETFELDBisera Turković
Bisera Turković - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
Pratite nas
Bisera Turković, ministarka inostranih poslova u Savetu ministara Bosne i Hercegovine, uputila je pismo svetskim zvaničnicima povodom, kako je navela, 30 godina od „opsade Sarajeva“ u kojem je za loše stanje u BiH okrivila političke predstavnike Republike Srpske.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Turkovićeva je ocenila da bezbednosna situacija u BiH nije zadovoljavajuća i da BiH preti destabilizacija.
Iznoseći svoje viđenje ratnih dešavanja u BiH, Turkovićeva se u pismu osvrnula i na aktivnosti koje Narodna skupština Republike Srpske sprovodi, u vezi sa vraćanjem oduzetih nadležnosti sa nivoa BiH na nivo Republike Srpske, prenela je RTRS.
Ona je navela da se, kako kaže, „antiustavni zakoni nalaze u različitim procedurama usvajanja“, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova u Savetu ministara.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala