Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Ana Brnabić: Ne znam da li ću biti premijerka

© Tanjug / VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEDJA VUCKOVICAna Brnabić
Ana Brnabić - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
Pratite nas
Ne znam da li ću ostati premijerka, ali u ovom trenutku nije prioritet ko će kakvu funkciju dobiti u novoj vladi, već je važno da se nastavi sa radom na unapređenju životnog standarda građana i očuvanju mira i stabilnosti u zemlji, rekla je Ana Brnabić.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Juče sam imala sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Razgovarali smo o izbornim rezultatima sa timom iz SNS-a, ali smo se više bavili šta možemo u ovom trenutku da uradimo za Srbiju, jer su izbori iza nas, a moramo da se fokusiramo na krizu koja je pred nama“, rekla je Brnabićeva, koja je u Mostaru prisustvovala otvaranju Međunarodnog sajma privrede.
Brnabićeva je navela da njena stranka mora da obezbedi kontinuiran rast i razvoj zemlje, kao i nova radna mesta i veće plate i penzije.
Napomenula je da je većina građana na izborima ukazala poverenje SNS-u i predsedniku Vučiću, dodajući da su već 4. aprila nastavili da sprovode svoju političku agendu, kako bi do kraja 2026. prosečne plate u zemlji bile 1.000 evra, a penzije 500 evra.
Brnabićeva je naglasila da će se o tome ko će imati koju funkciju u vladi i ko će šta raditi tek razgovarati sa predsednikom Vučićem i ostalim članovima stranke, preneo je Tanjug.
Članovi Vlade Srbije na sednici u Skupštini - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
SRBIJA
Kada će novi poslanici sesti u klupe Skupštine Srbije i kada će birati Vladu
 Izbori u Srbiji - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
SRBIJA
RIK objavila nove rezultate izbora u Srbiji /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala