- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

U napadu na aerodrom u Nikolajevu uništena tri ukrajinska helikoptera

© Ministerstvo oboronы RF / Uđi u bazu fotografijaLansiranje "Kalibara"
Lansiranje Kalibara - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
Pratite nas
Ruska vojska uništila je tokom noći tri ukrajinska helikoptera i šest borbenih dronova, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U raketnom napadu na aerodrom Bolovno u predgrađu Nikolajeva uništena su tri helikoptera ukrajinskih snaga, saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.
I ruska PVO je bila aktivna.
"Ruska protivvazdušna odbrana oborila je šest bespilotnih letelica u području Nikolajeva, Hersona, Kurahovka, Industrijaljne, Velikog Novoselka", dodao je Konašenkov.
Pored toga, ruska avijacija je uništila komandni centar ukrajinske 24. Posebne mehanizovane brigade, skladišta i tehniku u području Lisičanska.
Od početka ruske specijalne operacije uništeno je skoro 2.000 ukrajinskih tenkova i druge oklopne tehnike, 124 aviona, 91 helikopter, 392 drona, 226 protivvazdušnih raketnih sistema.
Pripadnik specijalnog odreda za brzo reagovanje Ahmat na krovu zgrade u Marijupolju  - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
RUSIJA
Događaji u Buči ─ odvraćanje pažnje sa mučenja ruskih vojnika
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala