- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Inflacija, korupcija i devijacija I Novi Sputnjik poredak

© Sputnik / Valery Melnikov / Uđi u bazu fotografijaNelegalni zatvor bataljona „Ajdar“ u selu Polovinkino
Nelegalni zatvor bataljona „Ajdar“ u selu Polovinkino - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
Pratite nas
„Novi Sputnjik poredak“ istražuje šta će ostati na Zapadu posle sukoba sa Rusijom.
Zašto Evropska bankarska agencija strahuje od juriša na banke u EU i krize njihove likvidnosti, i gde je granica inflacije koja je već sada najveća u poslednjih 40 godina? Kakvu je ulogu Hanter Bajden, sin predsednika SAD Džoa Bajdena, imao u razvoju biološkog oružja u Ukrajini? Kako je muškarac proglašen za ženu godine u SAD, zbog čega se uz muški i ženski uvodi i pol iks, i zašto kompanija „Dizni“ planira da u svoje programe uvrsti barem 50 odsto LGBT+ likova?
Odgovore na ova pitanja će u razgovoru s Nikolom Vrzićem potražiti publicista Slobodan Despot i novinar i sociolog Slobodan Reljić.
Odgovore na ova pitanja će u razgovoru s Nikolom Vrzićem potražiti publicista Slobodan Despot i novinar i sociolog Slobodan Reljić.
Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona. Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku.
Emituje se svakog ponedeljka od 17.00, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Inflacija, korupcija i devijacija I Novi Sputnjik poredak
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala