Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Lukašenko čestitao Vučiću: Nadam se očuvanju obostrano korisne belorusko-srpske saradnje

© BelTA / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Lukašenko
Aleksandar Lukašenko - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
Pratite nas
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko čestitao je danas predsedniku Srbije i lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću reizbor za predsednika države i novu ubedljivu pobedu koalicije koju predvodi na parlamentarnim izborima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Visoki rezultat prvog kruga glasanja jedinstven je u istoriji zemlje i pokazuje izuzetno poverenje srpskog naroda u politiku koju samouvereno vodite zasnovanu na interesima naroda“, navodi se u čestitki beloruskog predsednika objavljenoj na njegovom sajtu.
Aleksandar Lukašenko je izrazio nadu u očuvanje tradicionalne, obostrano korisne belorusko-srpske saradnje, uprkos, kako je naveo, ogromnom pritisku koji danas osećaju Minsk i Beograd.
Šef beloruske države je Aleksandru Vučiću poželeo zdravlje i uspeh u odgovornim državnim poslovima, a građanima Srbije mir i solidarnost, preneo je Tanjug.
RIK-ova projekcija izbornih rezultata - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
SRBIJA
RIK objavila nove rezultate izbora u Srbiji - SNS vodi, Vučić pobedio u prvom krugu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala