- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbina čeka meč karijere, a komentarom je posramio posrnulu zvezdu: „Pametan potez...“

© AFP 2023 / Vaughn RidleyAleksandar Rakić
Aleksandar Rakić - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
Pratite nas
Aleksandar Rakić, najbolji srpski MMA borac, konačno je dobio termin za borbu sa bivšim UFC prvakom u poluteškoj kategoriji Janom Blahovicom, ali je prašinu digao i komentarom na račun najveće zvezde MMA sporta Konora Mekgregora.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Rakić će se sastati sa Blahovicem, donedavnim UFC šampionom 14. maja, pošto je prethodni termin, 26. mart, otkazan zbog povrede Poljaka.
Blahovic traži šansu da ponovo izazove aktuelnog prvaka Glovera Tešeiru, od koga je izgubio pojas, dok Rakić očekuje da sedmom pobedom u UFC stekne status glavnog izazivača za naslov prvaka u kategoriji do 93 kilograma.
Rakić je, tokom priprema za najveći meč u karijeri, „pecnuo“ i Konora Mekgregora, posrnulu MMA zvezdu koji je u poslednjim godinama poznatiji po skandalima nego po uspešnim borilačkim avanturama.
Mekgregor, koji ucenjuje UFC organizaciju i traži borbu za pojas, iako je doživeo nekoliko uzastopnih poraza, imao je komentar i na račun događaja Reslmenija, gde se takmiče popularni kečeri.
„Zašto mene nema tu? Zato što me se plaše!“, naveo je Mekgregor.
Rakić nije mogao da ostane imun na takav komentar.
„Pametan potez da se već gleda na karijeru posle karijere pravog borca i da se ostvare neke pobede“, istakao je Rakić.
Rakić ima 30 godina, rođen je u Austriji, ali je nedavno odlučio da se takmiči pod zastavom Srbije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala