- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Moskva je sve to već videla – samo je sada usledilo „belo proleće“

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaLokomotiva Spartak sneg
Lokomotiva Spartak sneg - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
Pratite nas
Golman Lokomotive Giljerme prokomentarisao je činjenicu da su moskovski rivali morali da igraju meč 23. kola Premijer lige Rusije po snegu. Za njega to ništa nije bilo čudno, jer je već jednom bio akter takvog meča, a rival je bio identičan.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Lokomotiva iz Moskve i Spartak već su 2018. godine igrali po snežnim uslovima, samo što je tada bio decembar i sneg se nekako podrazumevao za to doba godine, što se nikako ne može reći za april, kada je uveliko proleće.
Ipak, rođenog Brazilca koji je uzeo rusko državljanstvo nije uopšte iznenadilo "belo proleće" i činjenica da je doneta odluka da utakmica počne sa sat vremena kašnjenja.
„Zašto da ne igramo? Sneg je uklonjen, sve je bilo urađeno na vreme. Igrali smo dobro, pre svega u drugom poluvremenu. Setimo se samo da smo 2018. godine itali sa Spartakom tkaođe na snegu, tako da je ovaj meč i trebalo da bude odigran“, izjavio je Giljerme za ruske medije.
Za razliku od utakmice iz 2018. godine kada je Lokomotiva poražena kao gost od Spartaka rezultatom 2:1, Giljerme se tada našao među stativama, dok je ovoga puta trijumf svog tima ispratio sa klupe za rezervne igrače.
 Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
SPORT
Piksi je već osvojio Katar – uzeo je i sablju u ruke /video/
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
SPORT
Sneg u aprilu šokirao Ruse i Francuze – u Moskvi se igralo, ne i u Sent Etjenu /foto, video/
Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
SPORT
Srbi dominiraju Evropom – gol i Sergeja /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala