- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruske precizne rakete uništile skladišta nafte u Odesi /video/

© Press-služba Minoboronы RF / Uđi u bazu fotografijaRaketa kompleksa "bastion"
Raketa kompleksa bastion - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
Pratite nas
Visokopreciznim raketama morskog i vazdušnog baziranja uništeno je preduzeće za preradu nafte i tri skladišta energenata u području Odese, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

"Visoko preciznim raketama morskog i vazdušnog baziranja uništeno je preduzeće za preradu nafte i tri skladišta energenata u području Odese, sa kojih su vršene isporuke goriva za ukrajinske snage u Nikolajevu", izjavio je portparol Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.
Kako je naveo, tokom noći su oborena i dva ukrajinska drona.
U protekla 24 časa ruska avijacija je uništila 51 vojni objekat Ukrajine, između ostalih, četiri komandna centra, dva protivvazdušna sistema "Osa-AKM" u području Barvenkova i Slavjanska, dva artiljerijska oruđa, dva višecevna raketna bacača itd.
Prema rečima ruskog generala, od početka ruske vojne operacije u Ukrajini uništeno je 125 aviona i 88 helikoptera, 383 drona, 221 protivvazdušni sistem, 1.903 tenkova i druge oklopne tehnike, 207 višecevna raketna bacača itd.
Pripadnici Narodne milicije DNR pored borbenog vozila pešadije BTR-82A u Marijupolju - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
RUSIJA
Podržana incijativa za formiranje međunarodnog tribunala za ratne zločine Kijeva u Donbasu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala