Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Kolone automobila i autobusi sa biračima krenuli sa KiM na glasanje

© Sputnik / Lola ĐorđevićIzbori u Srbiji 2022.
Izbori u Srbiji 2022.  - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
Pratite nas
Za glasanje na izborima jutros oko sedam sati krenule su kolone automobila sa Kosova i Metohije ka Raškoj, a oko 10 autobusa polazi iz Leposavića ka Jarinju, dok se još građana okuplja kako bi pošlo na glasanje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na prelazu Jarinje već je velika kolona vozila i autobusa kojima su Srbi sa severa KiM krenuli da glasaju u Rašku, javio je reporter TV Most za Tanjug.
Kako je rečeno, planirano je da se oko devet sati krene i iz Zvečana, a praktično na svakih sat vremena kretaće autobusi i iz drugih mesta sa KiM.
Za oko 100.000 birača sa područja Kosova i Metohije glasanje na izborima biće omogućeno u najbližim opštinama centralne Srbije - Tutinu, Raški, Kuršumliji i Vranju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala