- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Eksplozija u Kabulu, poginula jedna osoba, 59 povređeno /foto, video/

© Sputnik / Alexander GrashchenkovKabul
Kabul - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
Pratite nas
U eksploziji u centru avganistanske prestonice Kabul poginula je jedna osoba, a najmanje 59 je ranjeno, saopštili su danas zvaničnici bolnice.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako je navela hitna pomoć u saopštenju na Tviteru, u Kabulu je u bolnicu zbrinuto 59 povređenih osoba, a 30 ranjenih je primljeno na dalje lečenje, prenosi agencija AP.
Portparol talibanske policije u Kabulu, Kalid Zadran, rekao je da je eksploziju izazvala ručna bomba koju je bacio potencijalni lopov koji je želeo da opljačka menjačnicu.
Zadran je rekao da je 10 ljudi povređeno, kao i da je policija pokrenula istragu.
TV Asošiejted pres prikazala je snimke na kojima se vidi kako povređene uklanjaju sa mesta događaja, a nose ih prolaznici.
Menjač novca Vais Ahmad rekao je agenciji da se eksplozija dogodila na pijaci na kojoj radi, kao i da je pijaca odmah zatvorena nakon eksplozije, a da su vlasti blokirale celo područje, prenosi Tanjug.
Eksplozija u džamiji u Pakistanu - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
SVET
Eksplozija u džamiji u Pakistanu, 63 poginulih, 200 ranjenih /video/
Kabul - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2021
SVET
Eksplozija u Kabulu, dve osobe povređene /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala