- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zelenski o helikopterskom udaru na skladište nafte u Belgorodu: Ne raspravljam svoja naređenja

© REUTERS / Ukrainian Presidential Press ServiceVladimir Zelenski
Vladimir Zelenski - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
Pratite nas
Vladimir Zelenski je u intervjuu američkom kanalu Fok Njuz odbio da razgovara o detaljima helikopterskog napada ukrajinske vojske na naftno skladište u Belgorodu, ali je to nazvao „svojim naređenjem“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Ne raspravljam o svojim naređenjima kao vrhovni komandant. Postoje stvari koje delim samo sa oružanim snagama kada razgovaraju sa mnom“, rekao je Zelenski odgovarajući na pitanje da li je naredio udar na objekat u Rusiji.
Zvanični predstavnik Ministarstva odbrane, general-major Igor Konašenkov, rekao je ranije da su 1. aprila dva ukrajinska helikoptera Mi-24 ušla u ruski vazdušni prostor na izuzetno maloj visini i izvela raketni napad na civilno skladište nafte koje se nalazi na periferiji Ruske Federacije.
Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
RUSIJA
Peskov: Događaji u Belgorodu ne pogoduju nastavku pregovora
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala