- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Pravila koja čine savršeno muško odelo

CC0 / / muško odelo
muško odelo - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
Pratite nas
Imate značajnu funkciju ili neki određeni događaj na kome morate da budete u najboljem mogućem izdanju?
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratitena kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, asve video sadržaje na platformi „Odisi“(odysee.com).

Ukoliko želite da se istaknete na najbolji mogući način, onda je lepo odelo prava stvar za vas, a istovremeno ćete želeti da imate jedno dobro koje će uvek biti spremno u plakaru kako bi vas predstavilo u najboljem svetlu tokom svih ekskluzivnih prilika.
Odelo predstavlja uporište stila svakog muškarca, ono može biti elegantno ili ležerno i jednostavno je savršeno za bilo koju priliku. Upravo zbog ovoga želimo da pronađemo brend koji nudi stilske i klasične dizajnerske karakteristike, koje donose neprikosnovenu eleganciju, piše „Ekapija“.
Osim toga, ukoliko želite da kupite svoje prvo odelo ili samo dodate još jedno svojoj kolekciji, postoji nekoliko stvari koje bi uvek trebalo da imate na umu.
CC0 / Pixabay / Siva je neutralna i ide uz skoro svaku priliku
Muško odelo - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2022
Siva je neutralna i ide uz skoro svaku priliku

Uklapanje

Ukoliko prvi put kupujete odelo ili niste sebi priuštili model koji se uklapa u trenutni stil, onda postoje brojne stvari koje bi trebalo da imate u vidu i razmotrite ih kako biste sebi priuštili najbolji mogući model.
Jedna od prvih stvari koju je potrebno da uzmete u obzir jeste uklapanje odela. Ukoliko niste preterano opterećeni i zainteresovani za modne trendove, potrebno je da znate da postoje različite vrste uklapanja kada je reč o odelima, dok sve one naglašavaju različite delove tela i leže idealno različitim tipovima ljudi.
Kada se radi o izboru odela, možda je najbolje odabrati krojeno prema vašim merama i ono koje odgovara vašoj figuri, radije nego da je čini kao da se nalazi van svog mesta.

Materijali

Sledeće što je bitno razmotriti jeste vrsta materijala od kojeg želite da vaše odelo bude kreirano. U suštini, odela mogu biti kreirana od raznih materijala, ali ovo nije nešto što zapravo želite i bitno je da se držite onih koja predstavljaju standard u ovom polju.
Različite vrste tkanina pogoduju odelima, one koje se najčešće upotrebljavaju su vuna, pamuk i poliester, od kojih sve tri predstavljaju izuzetnu opciju. Kada birate odelo, trebalo bi da razmotrite hoćete li ga nositi u toplijim ili hladnijim uslovima, kao i koja vrsta materijala više odgovara temperaturnim varijacijama.

Boja

Poslednjih godina, boja je sve kada je reč o garderobi, dok većina ljudi ne voli da se drži jednostavnih neutralnih i dosadnih nijansi. Ukoliko ste dovoljno pustolovni i osećate da bi trebalo da promenite nešto, onda je izbor nešto svetlije nijanse pravo rešenje za vas, pa možda čak i dodavanje zabavnih obrazaca, međutim, bitno je znati da ovakva odela nisu pogodna za svaku priliku.
Neka od najboljih odela poseduju palete koje uključuju crne, morsko plave, ugalj sive i druge slične bogate tonove. Ove boje su uglavnom relativno neutralne i idu savršeno uz svaku priliku. U zavisnosti od situacije, takođe mogu biti elegantne ili ležerne, preneo je „Blic biznis“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala