- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Peskov: Dijalog sa Moskvom biće moguć kad se Evropljani otrezne od američkog burbona

© Sputnik / Evgeniя NovoženinaMoskva, Kremlj
Moskva, Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
Pratite nas
Kada se Evropljani „otrezne“i shvate da su sami odgovorni za sudbinu svog kontinenta doći će vreme za preispitivanje odnosa sa Rusijom i dijalog, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Kad se Evropljani malo otrezne od američkog burbona i kada pomisle da sami treba da se brinu o sudbini našeg kontinenta, Evrope, čak Evroazije, onda će – ali ne u skorije vreme – doći vreme za preispitavanje naših odnosa i dijalog“, rekao je Peskov u emisiji „Moksva.Kremlj.Putin“.
Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin je 24. februara objavio o početku vojne operacije demilitarizacije Ukrajine. On je u obraćanju sugrađanima rekao da okolnosti „zahtevaju odlučnu i hitnu akciju“, pošto su se republike Donbasa obratile Moskvi za pomoć. Putin je istakao da je cilj operacije „zaštita ljudi koji su već osam godina izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“. Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“, da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.
Moskovski Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
RUSIJA
Kremlj: Ruskog predsednika bira narod, a ne Bajden
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala