- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić u udarnom terminu protiv „kralja“ Džejmsa

© AFP 2023 / JONATHAN DANIELLebron Džejms i Nikola Jokić
Lebron Džejms i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
Pratite nas
Pred nama je 24. epizoda NBA udarnog specijala za evropske gledaoce u kojoj će se sastati, između ostalog, Denver Nagetsi i LA Lejkersi (nedelja, 21.30), odnosno njihovi najbolji košarkaši – Nikola Jokić i Lebron Džejms.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Utakmica od velike važnosti za obe ekipe, pošto se Denver i Jokić bore za što bolji plasman na kraju ligaškog dela, a Džejms i Lejkersi za plej-in mesto koje će im obezbediti šansu da se plasiraju u plej-of.
Lejkersi dele deseto mesto sa Sparsima, a baš ta pozicija je poslednja koja donosi mesto za plej-in turnir, koji se igra između ekipa plasiranih ode sedmog do desetog mesta.
Denver je šesti, ali takođe deli isti skor sa petoplasiranom Jutom, te bi eventualnom trijumfom u Kaliforniji zauzeo petu poziciju na Zapadu.
© Foto : NBANikola Jokić i Lebron Džejms – NBA
Nikola Jokić i Lebron Džejms – NBA - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
Nikola Jokić i Lebron Džejms – NBA
Zato se svi raduju nedelji kada ćemo imati priliku da gledamo našeg Nikolu Jokića koji kontinuirano igra na vrhunskom nivou vodeći svoje Denver Nagetse u borbi za plej-of kao prvi favorit za osvajanje još jednog MVP priznanja, uz prosečnih 26,3 poena, 13,6 skokova i 8 asistencija, i najdugovečniju superzvezdu Lige, 37-ogodišnjeg Lebrona Džejmsa, osvajača četiri NBA prstena i 4 MVP priznanja, i čak 18 puta učesnika Ol-Stara.
Dan ranije NBA udarni specijal donosi nam susret Šarlot Hornetsa i Filadelfije 76ers koja se igra u 18.30.
Biće to duel između talentovanog 20-ogodišnjeg beka Hornetsa, Lamelo Bola, najboljeg NBA rukija 2021. i učesnika ovogodišnjeg Ol-Stara, i sjajnog kamerunskog centra Džoela Embiida, koji je uz Nikolu Jokića i Janisa Adetokumba vodeći kandidat za zvanje najkorisnijeg NBA igrača 2022.
Počinje plej-of, ali – gde je Jokić? /video/
Nestvarne brojke Jokića kakve košarka nije videla 54 godine /video/
Prvi put u sezoni – Jokić favorit za MVP!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala