- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Žarko Paspalj primljen u bolnicu: „Sve je u redu“

© Sputnik / Radoje PantovićProslavljeni košarkaš Žarko Paspalj
Proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj  - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
Pratite nas
Žarko Paspalj, proslavljeni srpski košarkaš, primljen je na Institu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog, kako kaže, stare boljke.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vest da se legenda srpske košarke nalazi u bolnici zabrinula je javnost, ali on se ubrzo javio i rekao da je sve u redu.
Sve je u redu, radi se o staroj boljki sa nogom“, rekao je Paspalj za „Informer“.
Paspalj je pre četiri i po godine doživeo moždani udar tokom putovanja po SAD, i na sreću šlog nije ostavio posledice, te se Žarko potpuno oporavio.
Vest da je ponovo hospitalizovan potresla je auditorijum, međutim, ne radi se o ozbiljnom problemu i nadamo se da će Paspalj uskoro biti otpušten.
Paspalj je jedan od najtrofejnijih srpskih košarkaša, sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je sedam medalja na najvećim takmičenjima (Olimpijske igre, Svetsko i Evropsko prvenstvo), od čega tri zlatne (EP '89, '91, SP '90).
U klupskoj karijeri branio je boje, između ostalog, Budućnosti, Partizana, San Antonio Sparsa, Olimpijakosa, Panatinaikosa...
Monstruozni Janis presudio Bruklinu, Derozan brojao do 50 /video/
Komentator umalo ostao bez glasa posle koša srpskog bisera /video/
Nestvarne brojke Jokića kakve košarka nije videla 54 godine /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala