- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Akcija SAJ-a Srpske i Žandarmerije u Zvorniku: Privedeno više lica /video/

© Foto : Sputnjiku ustupila RTRSHapšenje u Zvorniku
Hapšenje u Zvorniku - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
Pratite nas
Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske realizovali su u Zvorniku, akciju kodnog naziva "Drina", koja je usmerena na sprečavanje vršenja krivičnih dela prometa opojnih droga, nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija, nedozvoljenu trgovinu i drugih krivičnih dela.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

"U dosadašnjih aktivnostima, a po naredbama nadležnih sudova i tužilaštava, slobode je lišeno 16 lica, a izvršeni su pretresi na 23 lokacije. Prilikom pretresa pronađeno je 73,1 gram opojne droge koja svojim izgledom asocira na kokain, oko dva kilograma opojne droge koja svojim izgledom asocira na skank, 41.653 KM, 4.356 evra, tri digitalne vage, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem navedenih krivičnih dela", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Balkan - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala