- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Od četvrtka do četvrtka — gost Ivica Dačić

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili proteklih sedam dana u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.
Za mirovnim stolom u Istanbulu stvari su se pomerile sa mrtve tačke ali je stanje na terenu u Ukrajini i dalje nepromenjeno. Ali nepromenjena je i politika Zapada prema našoj zemlji - uoči izbora stižu pretnje da nam je potreban novi Majdan, a naši građani ne mogu da glasaju na KiM.
Da li će se i šta promeniti nakon 3. aprila pitamo predsednika Skupštine Srbije u tehničkom mandatu i lidera SPS-a Ivicu Dačića. Pitaćemo ga i kao bivšeg šefa diplomatije kako vidi rešenje sukoba u Ukrajini? Srbiji nije lako da se odupre pritisku Zapada zbog prijateljstva sa Rusijom, da li treba da očekujemo još veće pritiske? Šta je rezultat balansiranja Srbije – dva puta smo u UN stali na stranu Ukrajine i zapada, ali nismo uveli sankcije Rusiji? Treba li Srbija da strahuje od drugog Majdana? Da li će Srbija da uvede sankcije Rusiji nakon 3. aprila? Vidi li Srbija šansu za poslovanje sa kompanijama sa Zapada koje napuštaju Rusiju? Zašto se nije kandidovao za predsednika Srbije?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Od četvrtka do četvrtka – gost Ivica Dačić
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala