- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Obilne poplave u Crnoj Gori /foto/

© Sputnik / Boban NovovićPoplave u Crnoj Gori
Poplave u Crnoj Gori - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Obilne padavine u Herceg Novom, od sinoć od 20 časova do jutros palo je 163 litra kiše po metro kvadratnom, što je uzrokovalo izlivanje kanala i potoka pa su poplavljene javne površine, poslovni i privatni objekti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Najkritičnije je u Meljinama kod kružnog toka, zbog čega je tokom noći saobraćaj bio preusmjeren ulicom Braće Pedišić. Poplavljene su i neke podrumske prostorije iz kojih su pripadnici Službe zaštite i spasavanja Opštine Herceg Novi izbacili pumpama vodu.
© Sputnik / Boban NovovićPoplave u Meljinama
Poplave u Crnoj Gori - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Poplave u Meljinama
Prema riječima komandira smjene Službe zaštite i spasavanja Vidaka Vukovića, najkritičnije je na području Meljina, gdje prijeti opasnost da se izlije potok Nemila.
„Pomažemo građanima, a i pomogli smo da se saniraju prostorije u privrednom objektu Štil na Toploj. Srećna okolnost je da su radnici sa mašinama Briva pomogli da ne dođe do većih posljedica.Takođe, ekipa spasilaca je dežurna u Zelenici i prati tok Opačice. Došlo je i do izlivanja rijeke Sutorine u dijelu kod kuća Čeprnića i Rotkovića”, kazao je Vuković.
Kako su za RTHN kazali iz Komunalne policije sinoć je oko ponoći onemogućen prolaz na kružnom toku iz pravca Bolnice Meljine, jer je usljed velikih padavina došlo do spiranja nasipa gdje se izvode radovi. Saobraćaj je tokom noći bio preusmjeren ulicom Braće Pedišića. Jutros su radnici Briva sanirali to i saobraćaj je pušten u 6.30.
© Sputnik / Boban NovovićNevrijeme u Sutorini
Poplave u Crnoj Gori - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Nevrijeme u Sutorini
Zabilježen je i manji odron na putu Meljine-Sitnica, kod Toriona.
Raste nivo rijeke Sutorine, pa su ugrožena plovila mještana.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala