- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Na međunarodnom ekonomskom forumu u Peterburgu učestvovaće 69 država, među njima i Srbija

© Sputnik / Alekseй Maйšev / Uđi u bazu fotografijaSankt-Peterburški međunarodni ekonomski forum 2021, Anton Kobaljov
Sankt-Peterburški međunarodni ekonomski forum 2021, Anton Kobaljov - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Učešće na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu (SPIEF) potvrdili su predstavnici iz 69 zemalja, među kojima su i Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Nemačka, Francuska, Japan, Kina, Indija i Srbija, saopštio je ruski fond „Roskongres“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Jubilarni 25. Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu će biti održan u periodu 15-18. juna 2022. godine.
Kako saopštava „Roskongres“ pozivi za forum su poslati učesnicima iz više od 190 država.

„Učešće na forumu je potvrdilo 69 zemalja među kojima su: Australija, Austrija, Azerbejdžan, Bangladeš, Bugarska, Velika Britanija, Mađarska, Nemačka, Kina, Grčka, danska, Egipat, Izrael, Italija, Iran, Kanada, Kenija, Meksiko, Monako, Norveška, Palestina, Belorusija, Sjedinjene Američke Države, Srbija, Sirija, Slovenija, Ukrajina, Francuska, Japan i mnoge druge“, navodi se u saopštenju.

Savetnik predsednika Rusije, sekretar organizacionog komiteta foruma Anton Kobjakov je naveo, da forum svake godine prima predstavnike iz više od 140 zemalja, i ova godina neće biti izuzetak, jer se dinamika potvrđivanja učešća nije promenila.
„Uveren sam da će SPIEF u potpunosti pokazati nove mogućnosti u novom svetu, s obzirom da svake godine okuplja, osim organa državne vlasti, velike kompanije i državne korporacije, predstavnike malih i srednjih preduzeća, kulturne institucije, talentovanu omladinu i nekomercijalne organizacije, njih sve objedinjuje poverenje i zajedničke teme“, dodao je Kobjakov.
Pogled na Moskvu - Sputnik Srbija, 1920, 14.01.2022
RUSIJA
Ruski ministar finansija: Ekonomija Rusije će izdržati sve sankcije Zapada
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala