- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Moskva navela uslove za održavanje sastanka Lavrov-Kuleba

© Sputnik / Ekaterina Česnokova / Uđi u bazu fotografijaZgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije u Moskvi
Zgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Moskva je dobila signal od Ankare o mogućnosti organizovanja susreta ministara spoljnih poslova Rusije i Ukrajine, ali ti razgovori moraju biti dobro pripremljeni i sadržajni, rekao je zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Andrej Rudenko.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Podsetimo, šef turske diplomatije Mevlut Čavušoglu rekao je ranije da je susret Sergeja Lavrova i Dmitrija Kulebe moguć u naredne dve nedelje i da je o tome razgovarao sa njima telefonom.
„Dobili smo takav signal od Turske. Nikada nismo odbijali kontakte, ali oni moraju biti dobro pripremljeni i sadržajni“, rekao je Rudenko.
Turski ministar inostranih poslova Mevlut Čavušoglu na zasedanju Saveta ministara spoljnih poslova zemalja-članica Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju u Sočiju. - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
SVET
Turski ministar: Uskoro moguć susret Lavrova i Kulebe
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala