- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Haos u Herceg Novom, izlili se kanali i potoci /video/

CC0 / Pixabay / More u blizini Herceg Novog
More u blizini Herceg Novog - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
U Herceg Novom je do osam časova jutros palo oko 170 litara kiše na metar kvadratni, koja je prouzrokovala izlivanje vode iz kanala i potoka na javne površine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Najkritičnije je u Meljinama kod kružnog toka, zbog čega je bio i zatvoren sabraćaj koji je bio preusmeren. Poplavljene su i neke podrumske prostorije iz kojih su pripadnici Službe zaštite i spasavanja Opštine Herceg Novi izbacili pumpama vodu.
Komandir smene Službe zaštite i spasavanja Vidak Vuković kazao je za RTV Herceg Novi da u Meljinama preti opasnost da se izlije potok Nemila.
Došlo je i do izlivanja reke Sutorine u delu kod kuća Ćeprnića i Rotkovića.
Kako je za RTHN kazao načelnik Komunalne policije Zoran Bijelić sinoć je oko ponoći onemogućen prolaz na kružnom toku iz pravca Bolnice Meljine, jer je usled velikih padavina došlo do spiranja nasipa gde se izvode radovi. Saobraćaj je tokom noći bio preusmeren ulicom Braće Pedišića.
Zabeležen je i manji odron na putu Meljine-Sitnica, kod Toriona, prenela je RTCG.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala