- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Gradonačelnik Budve Marko Carević dao podršku Vučiću

© Sputnik / Dejan SimićPredsednik opštine Budva Marko Bato Carević
Predsednik opštine Budva Marko Bato Carević  - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Gradonačelnik Budve Marko Carević kazao je da je za srpski narod u Crnoj Gori jako važno da imamo stabilnu, ekonomski razvijenu i prosperitetnu Republiku Srbiju u svakom smislu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

“Da bi Srbija nastavila da ima ključnu ulogu u region i time bude garant mira i stabilnosti za naš narod, neophodno je jako rukovodstvo i vizija. U prethodnih 10 godina Srbija je na čelu sa Aleksandrom Vučićem doživjela ekonomski preporod, uzdigla svoj međunarodni položaj, postigla napredak na svim drugim poljima. Time se svrstava rame uz rame sa uspješnim i modernim državama, nastavljajući mudru politiku, oslanjajući se na tradicionalne vrijednosti. Pred našim sunarodnicima u Srbiji nisu još jedni obični izbori, jer Srbija ovog puta bira da li će nastaviti putem razvoja i progresa ta sve njene građane. Ovom prilikom želim da uvjerim i pozovem sve građane naše bratske Srbije da svoje povjerenje ukažu Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima, jer samo njegovim izborom Srbija nastavlja da korača putem uspjeha, putem napretka i putem pobjednika. Aleksandar Vučić je dokazao da se može državnički mudro, nacionalno odgovorno i reformski napredno voditi Srbija koja je danas snažna država poštovana u svijetu. Iskreno vjerujem da je Aleksandar Vučić jedini pravi i jedini logičan izbor za predsjednika Republike Srbije, garant da će Srbija nastaviti putem ubrzanog razvoja i potpunog napretka“, kaže Carević.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala