- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Dodik: Turkovićeva ne zastupa politike Predsedništva BiH

© Sputnik / Lola ĐorđevićMilorad Dodik
Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, koji je ranije danas napustio deo sednice Predsedništva kojem je kao izvestilac prisustvovala ministarka inostranih poslova u Savetu ministara Bisera Turković, pojasnio je da se tako poneo zato jer u potpunosti poštuje odluke Narodne skupštine Republike Srpske.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Dodik je dodao da je i ranije govorio da Turkovićevu ne želi da vidi kao izvestioca jer ona, kaže Dodik, naprosto ne zastupa politike Predsedništva BiH.
„Ja sam ranije govorio, na prošloj sednici, da neću da budem tu ako se ona pojavi, što sam i uradio. Izašao sam u hodnik i čekao dok su oni nešto završili. To, naravno, neće ništa škoditi, ja mogu da na sve te tačke dnevnog reda sada i koje su drugi put iznesem vitalni nacionalni interes ako se odlučim. Ako ne, onda ćemo te neke stvari pustiti. Radi se čisto o agremanima što nije neka teška priča ili nešto što bi moglo da bude važno“, rekao je Dodik za RTRS.
Dodao je da misli da je važnije da im se da do znanja da ona ne može tako da se ponaša.
Istakao je da Turkovićeva treba da zastupa zajedničke politike koje su usvojene, ali, kako je istakao, te zajedničke politike nisu usvojene.
„Ja sam na početku sednice Predsedništva rekao da je nedopustivo da se unilateralno ponašaju“, naveo je Dodik.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala