Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić o Putinu: Veoma inteligentan, najteže je kad je tih

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ruski predsednik Vladimir Putin veoma inteligentan, i da su najteži razgovori sa njim bili kada je bio "veoma tih".

“Putin je vrlo inteligentan. Imali smo različite razgovore. Najteže je kada je veoma tih, a to je bio dva puta od 19 razgovora. Ali to je bilo davno“, prisetio se predsednik i dodao da je razgovor u novembru prošle godine, bio veoma otvoren.

On je dodao da uvek ima tremu kada ide na razgovore sa predsednikom SAD i Rusije, ali da mu je lakše da razgovara sa Putinom, jer ne očekuje od njega pritisak vezan za Kosovo.
Na pitanje da li bi vratio orden Svetog Aleksandra Nevskog, koji mu je, tokom posete Ruskoj Federaciji, uručio ruski lider, Vučić je rekao da je ponasan na taj orden.
“Neću da vratim orden koji mi je dao Putin, zato što neću, ponosan sam na taj orden”, poručio je predsednik Vučić na televiziji Pink.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala