- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta u stvari znači smanjenje aktivnosti ruske vojske u Ukrajini /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca).
Danas u vestima:
Ne postoji plan da se u Ukrajini dogodi Staljingrad, poručuju iz Kremlja, dok vojni stručnjaci ocenjuju da smanjena aktivnost oko Kijeva i Černigova ne znači i povlačenje ruskih trupa.
Terorističke organizacije poput Al Kaide, Daeš-a, OVK i ukrajinskog Azova, Zapad proglašava oslobodilačkim pokretima kako bi ih koristili za sopstvene ciljeve. Otkrivamo — kako izgleda pravni proces njihove legalizacije?
Bela kuća oformila grupu „Tigar“ koja treba da razradi plan u slučaju da Rusija iskoristi hemijsko oružje. Eksperti iz Moskve upozoravaju ta grupa sprema falsifikovanje razloga za napad na Rusiju.
Evropska komisija se izjasnila da Srbija ne krši sankcije letovima Er Srbije između naše zemlje i Rusije. To je šansa koju ne smemo da propustimo, poručuju ekonomisti.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala