- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Koje su glavne poruke Lavrovljeve posete Kini /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca).
Večeras u vestima:
U toku pregrupisavanje ruske vojske u pravcu Kijeva i Černjigova dok snage Donbasa pojačavaju ofanzivu u nekoliko pravaca. Vojni stručnjaci tvrde da smanjena aktivnost ruskih trupa ne znači ujedno i njihovo povlačenje.
Svet nije u dovoljnoj meri svestan koliko je je Kina važan partner Rusiji, dvodnevna poseta Sergeja Lavrova Kini pokazala je sve dosadašnje pravce i ruske i kineske diplomatije, tvrde politikolozi.
Terorističke organizacije poput Al Kaide, Daeš-a, OVK i ukrajinskog Azova, Zapad proglašava oslobodilačkim pokretima kako bi ih koristili za sopstvene ciljeve. Otkrivamo — kako izgleda pravni proces njihove legalizacije?
Manjinska Vlada u Crnoj Gori biće ubrzo formirana, a do nedelje će se konkretno znati ko će biti u njoj, kaže za Sputnjik Šef poslaničkog kluba Socijalističke narodne partije Dragan Ivanović.
Evropska komisija se izjasnila da Srbija ne krši sankcije letovima Er Srbije između naše zemlje i Rusije. To je šansa koju ne smemo da propustimo, poručuju ekonomisti.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala