- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Slovenačkog konzula usmrtio automobil dok je šetao trotoarom u Banjaluci

© Foto : Jutjub/RTRS vijesti, snimak sa ekranaPolicija Republike Srpske
Policija Republike Srpske - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
Konzul Slovenije u Banjaluci Marjan Ristić (62) poginuo je kada ga je u Banjaluci na trotoaru udario automobil.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ristića je sinoć dok je hodao trotoarom na Bulevaru Petra Bojovića udario automobil „golf“ kojim je upravljao S. M. (23) iz Banjaluke, objavila je RTRS.
Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici slovenačkog konzula u Banjaluci Marjana Ristića i Ambasadi Slovenije u BiH.
Predsednica RS je uputila izraze najdubljeg saučešća u ime građana Republike Srpske i u svoje ime.
„Duboko me potresla vest o pogibiji Marjana Ristića, slovenačkog konzula u Banjaluci. U tužnim trenucima koji su vas zadesili, izražavam poštovanje i saosećanje sa vama, njegovim najbližima, prijateljima, saradnicima, kao i svima koji su ga poznavali“, navela je predsednica Srpske u telegramu saučešća.
Telegram saučešća uputio je i predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.
„S velikom tugom primio sam vest o smrti Marjana Ristića, slovenačkog konzula. U ovim teškim trenucima, duboko saučestvujemo u bolu porodice i prijatelja tragično nastradalog slovenačkog konzula. U ime Vlade Republike Srpske, i u svoje ime, porodici, prijateljima i saradnicima upućujem izraze najdubljeg i iskrenog saučešća“, navodi se u telegramu saučešća Viškovića, prenosi RTRS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala