- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Aleksandar Vulin: Zašto je za Zapad Srbija Putinov „trojanski konj“ | Svet sa Sputnjikom

© Sputnik / Lola Đorđević Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
Ukrajinska krza ubrzala je veliko raspakivanje globalnog poretka, čiji je dalji tok zasad teško naslutiti. Svaki dan nosi nove pretnje i nove izazove, od političkih do ekonomskih i energetskih.
Imamo li odgovor i spremne različite scenarije za svetske ali i regionalne bure koje se naziru na horizontu? Možemo li se odupreti pritisku da prihvatimo da je istina samo jedna – ona koja stiže sa Zapada? Zašto je nekima toliko bitno da baš Srbija uvede sankcije Rusiji? Zbog čega našu zemlju na Zapadu vide kao Putinovog „trojanskog konja“? Da li i šta ugrožava bezbednost na Balkanu?
O ovim i drugim aktuelnim pitanjima u svetlu dešavanja u Ukrajini, kao i predstojećih parlamentarnih i predsedničkih izbora u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ govori ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.
Aleksandar Vulin: Zašto je za Zapad Srbija Putinov „trojanski konj“ | Svet sa Sputnjikom
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala