- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Zelenski predlaže podelu Ukrajine /video/

© Sputnik / Branko MaksimovićLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
U novom izdanju emisije Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete šta Zelenski predlaže kao rešenje za situaciju u Ukrajini, ko su nacistički potomci Stjepana Bandere i šta je Evropa bez Dostojevskog i Čajkovskog.
Zelenski predlaže podelu Ukrajine
Predlažući da se garancije bezbednosti Ukrajine ne odnose na Donbas, Zelenski zapravo predlaže podelu Ukrajine. Na kakve delove – ostaje da se vidi.
Ko su nacistički naslednici Stjepana Bandere
Današnji nacistički odredi, i druge paravojne formacije kojih u Ukrajini ima jako mnogo, samo su naslednici Stjepana Bandere i njegovog prethodnika Sajmona Petljure iz 19. veka
Kako će Evropa bez Dostojevskog i Čehova
Evropa se, reklo bi se, vrlo lako odrekla ruske kulture, ali se ne odriče ni ruskog gasa, ni urana, ni pšenice…
Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Zelenski predlaže podelu Ukrajine I Moj pogled na Rusiju
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala