- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković zove Kirjosa u Beograd: „Da mu se zahvalimo za podršku“ /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićĐorđe Đoković
Đorđe Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
Đorđe Đoković, prvi čovek Srbija opena, rekao je da bi voleo da vidi u budućnosti Nika Kirjosa na Srbija openu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Srbija open, beogradski ATP turnir iz serije 250, na programu je od 18. do 24. aprila i organizatori polako privode završne radove kraju.
O turniru, Novaku, ali i o željama, pričao je direktor Đorđe Đoković u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.
„Želim da u Beograd dovedem i Nika Kirjosa, da mu se zahvalimo što je podržao i Novaka, i Beograd, i Srbiju. On je zabavljač, čovek koji nema dlake na jeziku i izneće uvek svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Ali, pre svega on je ozbiljan sportista i teniser. Nadam se da će doći na Serbia open pre nego završi svoju tenisku karijeru“, rekao je Đorđe.
Podsećamo, Kirjos je bio jedan od retkih tenisera koji je javno podržao Novaka Đokovića tokom njegovog boravka u Australiji koji se završio deportacijom.
Đoković je pozvao navijače da dođu do Teniskog centra Novak gde će se drugu godinu zaredom održati Srbija open.
„Dođite na Dorćol i na turnir, dođite već 17. aprila kada će ulaz biti slobodan da gledate kvalifikacije i naše mlade nade, i da vidite šta smo sve uradili sa našim Teniskim centrom“, kazao je.
Novak Đoković trenira u Beogradu, ali uskoro ga očekuje put u Monako gde ga očekuje Masters – za njega prvi u 2022. godini.
„Novak je tu, trenira u Beogradu i sprema se za Monte Karlo. Prošao je jedan užasan period, ali izdržao je do kraja i pokazao je i dokazao zašto je to što jeste. Bio je u Dubaiju i nažalost je tamo izgubio četvrtfinale. Fali mu kontinuitet mečeva i turnira, da bude na terenu. Nadam se da će nastaviti sa sjajnim partijama, a Beograd i Monte Karlo su turniri na kojima se priprema za Rolan Garos i Vimbldon. Do zadnjeg trenutka nije znao da li će moći da igra, ali srećom, pojaviće se i u Parizu, i u Rimu, Londonu, Madridu. Tu se ATP ne pita toliko, već se prate pravila od države do države“, rekao je Đorđe za K1.
„Radimo na tome da Novak ne mora da brine ni o čemu“ – Đorđe najavio turnir u Beogradu
Novak se sprema za šljaku – kod kuće! /video/
Novak upoznao mladog šampiona – ko je Marko iz Doboja? /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala