- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Banka blokirala račune Rusa zaposlenih u RT Frans; Glavna urednica: Diskriminacija

© Sputnik / Vitaliй Belousov / Uđi u bazu fotografijaMinistar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov u poseti redakciji televizije RT Frans u Parizu
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov u poseti redakciji televizije RT Frans u Parizu - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
Nekolicini ruskih državljana, zaposlenih u RT Francuska, blokirani su lični računi u banci. Glavna urednica televizije Ksenije Fjodorova izjavila je da u pitanju diskriminacija po nacionalnoj osnovi.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Banka ‘Sosijet ženeral’ odjednom je blokirala račune nekoliko zaposlenih Rusa na koje primaju plate. To je prava diskriminacija po nacionalnoj osnovi. Još jednom ispod svakog nivoa“, napisala je na Telegramu Fjodorova.

Podsetimo, Evropska unija je 2. marta zabranila emitovanje signala i sadržaja televizije RT i agencije Sputnjik u svetlu ruske operacije demilitarizacije Ukrajine, a odluka je objavljena u službenom glasniku EU.
RT Frans RT France  - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2022
RUSIJA
„RT Frans“ traži od suda EU da poništi odluku o blokadi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala