- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Podržite Jokića, Divca i Stojakovića – počelo glasanje za najbolji evropski NBA tim svih vremena

© AP PhotoVlade Divac
Vlade Divac - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
Pratite nas
Od ponedeljka, 28. marta, navijači širom Evrope mogu da učestvuju u četvrtoj, završnoj kategoriji glasanja „NBA 75 Euro Vote“ za najbolji prvi i drugi NBA evropski tim svih vremena u konkurenciji evropskih NBA legendi i sadašnjih košarkaša.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Poklonici Lige mogu da glasaju tako što će posetiti NBA75Eurovote i pridružiti se konverzaciji na društvenim mrežama koristeći hešteg #NBA75Eurovote.
Uži izbor igrača napravio je prestižni panel sastavljen od novinara, uticajnih i poznatih ličnosti. Glasanje traje do srede, 6. aprila u 23:59, a rezultati će biti objavljeni u petak, 8. aprila.
Za sve „NBA 75 Euro Vote“ kategorije glasanja, glasovi navijača određuju 50% konačnog rezultata, dok panel određuje preostalih 50 procenata.

Nominovani su:

Janis Adetokumbo (Grčka), Boris Dijao (Francuska), Toni Parker (Francuska), Rudi Gober (Francuska), Luka Dončić (Slovenija), Goran Dragić (Slovenija), Mark i Pau Gasol (Španija), Toni Kukoč (Hrvatska), Dražen Petrović (Hrvatska), Dino Rađa (Hrvatska), Šarunas Marčuljonis (Litvanija), Arvidas Sabonis (Litvanija), Mehmet Okur (Tursko), Hido Turkoglu (Turska), Dirk Novicki (Nemačka), Detlef Šrempf:
Nikola Jokić;
Vlade Divac;
Peđa Stojaković.
NBA 75 Euro Vote“ odaje počast sadašnjim i bivšim evropskim igračima koji su inspirisali generacije ljubitelja košarke širom Starog kontinenta i slavi NBA poklonike u Evropi.
Novicki ispred Gasola i Adetokumba /video/
„Dinosaurus“ je najlepši – iza je ostao čak i Džordan /foto/
Džordanovi Čikago Bulsi najbolja dinastija u istoriji NBA
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala