- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kirjos ponovo briljirao i ponovo besneo na sudiju – sve do poraza /video/

© AFP 2023 / MICHAEL REAVESNik Kirjos
Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
Pratite nas
Nik Kirjos, australijski teniser, poražen je u osmini finala turnira u Majamiju od Janika Sinera, ali je ponovo u centru pažnje bilo njegovo ponašanje, uz novu potvrdu da je u njegovoj „ludoj glavi“ zarobljen neverovatan teniski talenat.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kirjos je poražen u dva seta, sa 7:6 i 6:3, ali je sve moglo da bude mnogo drugačije da je imao smirenosti u sebi u taj-brejku prvog seta.
Kirjos je izgubio čak tri poena na svoj servis, poslednji u momentu kada je Siner imao set loptu.
Pre toga, Kirjos je ušao u žestoku svađu sa sudijom, oduzet mu je poen, stradao je i reket, a Australijancu je oduzet i prvi gem narednog seta.
Povratka u igru nije bilo, Italijan je drugi set dobio sa 6:3, ali je imao priliku da se upozna sa svim trikovima koje u arsenalu ima Kirjos, međutim Australijancu to nije pomoglo da stekne bilo kakvu šansu da se ponada pobedi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala