- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Nije bilo zavrtanja ruku“ – slede novi sastanci povodom bezbednosti u Formuli

Pratite nas
Vozači Formule 1 sastaće se sa direktorima svojih ekipa zbog zabrinutosti za bezbednost posle trke u Saudijskoj Arabiji, preneli su britanski mediji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Drugi ovosezonski vikend u novoj sezoni Formule 1 održao se u Džedi, gde je u petak tokom treninga, na 10 kilometara od staze, došlo do napada na skladište državne naftne kompanije Saudi Aramko, koje su jemenski pobunjenici iz pokreta Huti napadali prethodnih dana.
Vozači su u petak uveče održali četvoročasovni sastanak sa direktorima ekipa, rukovodstvom takmičenja i organizatorima i dobili su uveravanja da će biti bezbedni, pa se trka održala u nedelju prema planu.
Organizatori su tada obećali vozačima da će dobiti detaljan izveštaj o tome šta se dogodilo i da će pažljivo ispitati dogadjaje u Džedi.
Direktor Mercedesa Toto Volf rekao je da ni on ni njegove kolege nisu pritiskali vozače da učestvuju u trci.
Nije bilo zavrtanja ruku, to su bili dobri razgovori. Direktori su razumno razgovarali sa svojim vozačima, nije bilo nikakvog pritiska, ali možda je to bilo drugačije shvaćeno. Na kraju, predstava i spekatkl bili su sjajni, ono što smo kao sport pružili bilo je sjajno i to bi sport trebalo da radi“, naveo je Volf.
Treća trka u šampionatu na programu je 10. aprila u Australiji.
Objavljen šokantan podatak o Šumaherovom udesu /video/
Ludnica do poslednje krivine – Ferstapen pokorio Džedu!
Dupla pobeda Ferarija, katastrofa Red Bula!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala