- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Medvedev na pobedu do novog „svrgavanja“ Đokovića!

© AP Photo / Wilfredo LeeDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
Pratite nas
Danil Medvedev, najbolji ruski teniser, savladao je Džeksona Bruksbija sa 7:5, 6:1 i plasirao se u četvrtfinale turnira u Majamiju. Medvedevu nedostaje još jedna pobeda kako bi se vratio na prvo mesto ATP liste i sa njega ponovo svrgnuo Novaka Đokovića.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Medvedev je meč okončao za 80 minuta, četiri manje nego prethodni protiv Pedra Martinesa, ali je sada imao više posla.
Medvedev je američkom rivalu dozvolio da napravi brejk već u prvom gemu i „kaskao“ je sve do desetog gema kada je izjednačio na 5:5.
Ruski teniser je osvojio naredna dva gema, zabeležio još jedan brejk i iskoristio prvu set loptu.
Tada je sve stiglo na svoje mesto, Medvedev je poveo sa 3:0, dozvolio je Bruksbiju da osvoji jedan gem i potom nanizao još tri za konačnu pobedu.
U borbi za polufinale Medvedev će se sastati sa boljim iz duela između Hurberta Hurkača i Lojda Herisa, a ukoliko pobedi vratiće se na prvo mesto ATP liste, ispred Novaka Đokovića.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala