- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Objavljen šokantan podatak o Šumaherovom udesu /video/

© AFP 2023 / ANDREJ ISAKOVICMik Šumaher
Mik Šumaher - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
Pratite nas
Mik Šumaher, sin legendarnog Mihaela Šumahera i vozač Formule 1, doživeo je težak udes u kvalifikacijama za Veliku nagradu Saudijske Arabije pri brzini od 270 kilometara na čas, a u momentu udara bio je izložen gravitacionoj sili 33 puta većoj od svoje težine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Šumaher mlađi je hitno prebačen u bolnicu, ali su sigurnosne mere u Formuli 1 učinile svoje, ostao je bez povreda, ali žestoko ugruvan.
„Želim da kažem svima da sam u redu. Vratiću se još jači!“, naveo je Šumaher.
Mladi Nemac je nameravao čak da se pojavi na trci u nedelju, ali ekipa nije uspela da osposobi uništeni bolid za to – možda je tako bilo i najbolje s obzirom na to kakav je stres doživeo vozač.
Istraživanja su pokazala da je Šumaher bio pod udarom gravitacione sile 33 puta veće od svoje težine, a kao poređenje je uzet slučaj padobranaca, koji pri otvaranju padobrana osete gravitacionu silu od 4G, odnosno ona je četiri puta veća od težine njihovog tela.
Šumaher je, kako je saopštio i njegov tim, u dobrom stanju i očekuje se da nastupi na narednoj trci.
Mik Šumaher - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Težak udes Šumaherovog sina! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala