Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

U dvorište srpske porodice u Klokotu Albanci bacili zapaljivu napravu

CC0 / pixabay / Vatra
Vatra - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
U dvorište porodice Vesić u Klokotu, danas nešto pre 16 časova, dvojica Albanaca, koji su zaposleni u susednom restoranu, bacili su zapaljivu napravu, zbog koje je izgoreo deo dvorišta, a vatra samo pukom srećom nije zahvatila kuću.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako je za Kosovo onlajn rekla Stanija Vesić, na upozorenje članova njene porodice Albancima da to ne čine, uputili su im psovke na albanskom.
„Počeli su da psuju i da izgovaraju pogrdne reči na albanskom, zbog čega smo se majka i ja povukle u kuću. Videvši da se vatra širi, zatražile smo od osoblja restorana da nam barem daju vode da počnemo da gasimo dok vatrogasci ne stignu, ali su oni odbili“, priča uznemireno Stanija.
Ona dodaje da provokacije traju već duže vreme, a kao razlog vidi to što njen otac Ljubomir ne želi da proda deo zemlje koji je Albancima potreban za proširenje posla.
„Već duže vreme planiraju da u sklopu restorana otvore market, ali im je za to potreban deo placa koji je naš i koji moj otac ni po koju cenu neće da im proda“, kaže Stanija koja dodaje da porodica zbog toga već neko vreme živi u strahu.
Napadači su pobegli sa lica mesta, a vatra je srećom ugašena brzom intervencijom vatrogasnih jedinica.
U Privremenom organu opštine Vitina kažu za Kosovo onlajn da su večeras, odmah po dobijanju informacije o ovom nemilom događaju, pozvali porodicu Vesić i da će je sutra ujutru obići.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala