- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Švajcarska osiguravajuća kompanija uklanja logotip „Z“

© AP PhotoLogo Z
Logo Z - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
Švajcarska osiguravajuća kompanija „Cirih osiguravajuća grupa“ (Zurich Insurance Group) uklanja svoj logo „Z“ sa društvenih mreža strahujući da bi to moglo biti pogrešno protumačeno kao izraz podrške specijalnoj vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, piše „Telegraf“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Privremeno uklanjamo upotrebu slova ' Z' sa društvenih mreža na kojima se pojavljuje izolovano i može biti pogrešno protumačeno“, rekli su iz „Cirih osiguranja“ za „Telegraf“ u subotu, dodajući da „pažljivo prate situaciju i da će preduzeti dalje mere ako i kada je potrebno“.
Prema „Telegrafu“, kompanija bi mogla u potpunosti da ukine svoj logo – veliko belo „Z“ na plavoj pozadini.
„Cirih osiguranje“ je jedan od najvećih osiguravajućih kompanija u Evropi koja pokriva više od 210 zemalja i teritorija.
Nakon početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini 24. februara, „Cirih osiguranje“ se pridružilo zapadnim sankcijama protiv Rusije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala