- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Makron: Nikad ne bih uvredio Putina

© AP Photo / Petros KaradjiasEmanuel Makron
Emanuel Makron - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da za razliku od američkog kolege Džozefa Bajdena ne bi sebi dozvolio da uvredi ruskog lidera Vladimira Putina.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
"Mislim da treba da se oslanjamo na činjenice i radimo sve kako situacija ne bi izašla ispod kontrole. Ne bih koristio takve reči jer nastavljam dijalog sa predsednikom Putinom", prokomentarisao je Makron još jedan diplomatski skandal u kojem je učestvovao američki predsednik Džozef Bajden.
Makron je podsetio da kolektivni Zapad izabrao da se ne meša u situaciju vojnim putem. Zato, naglasio je on, treba tražiti načine za deeskalaciju situacije u regionu.
"Ako to želimo, ne treba podsticati eskalaciju ni rečima ni delima", nastavio je francuski lider.
Podsetimo, Džozef Bajden je tokom posete izbegličkom kampu na poljsko-ukrajinskoj granici nazvao predsednika Putina kasapinom. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže da je čudno slušati optužbe na račun Putina od Bajdena koji je pozivao da se bombarduje Jugoslavija.
Predsednik SAD Džo Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
RUSIJA
Bajden: Putin je kasapin, Kremlj: Čudne optužbe od nekoga ko je pozivao da se bombarduje Jugoslavija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala