Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Konkurs za školovanje pilota helikoptera: MUP daje stipendiju 50.000 dinara mesečno, obezbeđen posao

© Sputnik / Lola ĐorđevićPolicijski helikopter
Policijski helikopter - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
Komandant Helikopterske jedinice MUP-a Nenad Nedić, pozvao je danas sve zainteresovane mladiće i devojke da se do 31. marta, prijave na konkurs za prijem kandidata u Vojnu akademiju Ministarstva odbrane i po završenom školovanju postanu deo tima Helikopterske jedinice MUP-a.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete deo Helikopterske jedinice MUP-a. Tokom četvorogodišnjeg školovanja na Vojnoj akademiji obezbeđeni su besplatna ishrana i smeštaj, oprema i sav neophodan nastavni materijal, a MUP vam je obezbedio i stipendiju, koja na mesečnom nivou iznosi oko 50.000 dinara“, kazao je komandant Nedić.
Istakao je da po završenom školovanju kadetima je obezbeđen siguran posao pilota u Helikopterskoj jedinici, navodi se u saopštenju MUP-a.
Nedić je precizirao da kandidati moraju biti državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Srbiji, da imaju manje od 21 godine i da su završili četvorogodišnju školu tehničke struke ili gimnaziju sa najmanje ostvarenim vrlo dobrim uspehom.
Zainteresovani kandidati o svim pojedinostima konkursa mogu se informisati na internet stranicama MUP-a i Vojne akademije.
U saopštenju se takođe navodi da se prijava na konkurs podnosi MUP-u, Sektoru za ljudske resurse, Bulevar Zorana Đinđića 104, 11070 Novi Beograd, direktno ili putem pošte sa naznakom „Za konkurs za prijem u Vojnu akademiju“.
Takođe, sve informacije u vezi sa konkursom mogu se dobiti svakog radnog dana, u periodu od 13 do 15 časova na telefon 011/274-0000, lokal 402-81, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala