- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Letovi iz Niša i Kraljeva do Crnogorskog primorja

© AP Photo / Darko VojinovicEr Srbija
Er Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
Kompanija „Er Srbija“ najavila je otvaranje novih avio-linija, od 1. juna iz Niša ka Tivtu, a od 15. juna i iz Kraljeva, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Miris Jadranskog mora od juna će biti bliži i putnicima iz Kraljeva i Niša, koji će direktno moći da lete do Tivta“, navodi se u saopštenju Aerodroma Crne Gore.
Član Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, Eldin Dobardžić, kazao je da je otvaranje novih avio-linija od velikog značaja za crnogorsku privredu, naročito za razvoj turizma, zbog čega ga raduje što svakodnevno imaju dobre vesti o obnavljanju starih i uspostavljanju novih avio-linija.
„Avioni ‘Er Srbije‘ od 1. juna će, osim iz Beograda do Tivta leteti i iz Niša, a od 15. juna i iz Kraljeva. U vremenu u kom se najviše oslanjamo na goste iz regiona, ovo su više nego dobre vijesti”, poručio je Dobardžić sa Međunarodnog sajma turizma koji se održava u Beogradu.
I četvrtog dana sajma za štand Aerodroma Crne Gore vlada veliko interesovanje.
Završni radovi od Preljine do Pakovraće - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
REGION
Crna Gora: Autoput do mora u maju, iz Kraljeva kreće avio-linija do Tivta
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala