- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zaharova: Tražili smo pristup biolaboratorijama, odbili su nas

© Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaMarija Zaharova
Marija Zaharova  - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
Pratite nas
Rusija je insistirala na tome da ima pristup biolaboratorijama u Ukrajini i Gruziji preko civilnih institucija ali je bila odbijena, rekla je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Mi smo preko međunarodno-pravnih institucija insistirali da imamo pristup tim laboratorijama u Gruziji i u Ukrajini. Šta su nam govorili? Govorili su neke fantastične stvari. Poseta laboratorijama? Može, naravno. Sedećete u čekaonici, postoji recepcija, divni ljudi koji će vas dočekati, poslužiti kafom i pokazati kataloge. A unutar laboratorija se ne sme, ni vi ni specijalni posmatrači. O čemu to govori? O eksperimentima koji su se tamo odvijali koji su van zakona“, rekla je ona gostujući u emisiji TV „Centar“.
Zaharova je istakla da je Pentagon koristio te biolaboratorije za vojne ciljeve jer oni ne bi potrošili ni cent za nešto što nije usmereno na nacionalne vojne interese.
Podsetimo, Ministarstvo odbrane Rusije ranije je otkrilo da su Sjedinjene Američke Države potrošile više od 200 miliona dolara na rad bioloških laboratorija u Ukrajini, a koje su učestvovale u američkom vojno-biološkom programu i bavile se, između ostalog, uzročnicima kuge i antraksa. Na teritoriji Ukrajine formirana je mreža od više od 30 bioloških laboratorija koje su radile u interesu Pentagona.
Neke od njih je finansirao i sin predsednika SAD Hanter Bajden.
Biološka opasnost - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
RUSIJA
Tajni rad na smrtonosnim patogenima: Kako je Pentagon infiltrirao biološke laboratorije u Ukrajinu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala